Skip to main content

Over ons

Wij zijn er voor particulieren en organisaties die de talenten van hun medewerkers optimaal willen benutten en persoonlijk leiderschap willen vergroten. Manier van werken: Integrale benadering van lichaam, gevoel en cognitie. Enthousiast, pragmatisch, verantwoordelijk, persoonlijk en gericht op proactief (samen)werken.

We bieden een uitgebreid scala aan diensten en programma’s die gericht zijn op het bevorderen van het welzijn van uw medewerkers en het verminderen van verzuim. Dit omvat onder andere:

  1. Individuele coaching:
    Medewerkers krijgen de mogelijkheid om één-op-één coachingssessies bij te wonen. Onze coaches bieden een vertrouwelijke omgeving waarin persoonlijke uitdagingen, doelen en groeimogelijkheden kunnen worden besproken.
  2. Teamcoaching: Wij organiseren groepssessies waarin uw teams kunnen werken aan het verbeteren van communicatie, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden. Dit bevordert niet alleen een positieve teamsfeer, maar creëert ook een gezonde en veerkrachtige werkomgeving.
  3. Workshops en trainingen: Onze deskundige coaches verzorgen workshops en trainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden, zoals stressmanagement, time management en veerkracht. Deze vaardigheden helpen uw medewerkers om verzuim te voorkomen en een gezonde werk-privébalans te behouden.

Door samen te werken met ons creëert u een cultuur waarin het bespreken van uitdagingen en het zoeken naar ondersteuning de norm is. Onze coaches zullen uw medewerkers helpen om hun potentieel te realiseren, hen te ondersteunen bij persoonlijke en professionele groei, en hen te voorzien van de nodige tools om succesvol te zijn.