Skip to main content

Onze coaches

“Dankzij de Mental Coaching heb ik geleerd los te laten, toe te laten, dingen te laten. Het geeft me rust te weten dat ik altijd een keuze heb, wat die keuze ook mag zijn. Ik ben een evenwichtiger mens geworden en gelukkig met mezelf.”

Joske Galiart
Coach, Founder

Iwan

Ondernemer, coach en trainer met een brede interesse in de mens in zijn totaliteit.

Ik ben een mensgericht persoon die durft te sturen op een gevoeld intern kompas.

Met het lichaam als vertrekpunt begeleid ik mensen naar evenwicht tussen  fysieke- en mentale belasting en belastbaarheid, op veerkracht en op wat het leven betekenisvol maakt.

Coach, Partner

Marieke

Marieke is trainer, coach en ontwikkelaar van programma’s. Ze is afgestuurd in het onderwerp omgaan met stress en (werk)druk. Ze heeft verschillende programma’s ontwikkeld op het vlak van communicatie, stress en balans. Daarnaast geeft zij compassietrainingen aan zorgmedewerkers. En begeleidt zij teams die willen groeien binnen het thema ‘veiligheid, reflectie en communicatie’. Marieke vindt kwaliteit van leven belangrijk en gelooft in een aanpak die gericht is op hoofd, hart en lijf. Marieke heeft voelsprieten voor wat er onder de oppervlakte speelt en schroomt niet op een milde manier te confronteren. Marieke gebruikt regelmatig de natuur als werkplek. Ze heeft:

  • een Nobco gecertificeerde coachopleiding genoten
  • is gecertificeerd trainer
  • en is gecertificeerd ACT coach.

Als coach ben ik compassievol, doortastend en prikkelend. Ik ben warm en empathisch en ik hou ervan om naast het praten in de sessie de coachee vooral iets te laten doen en te beleven.

Expertise:
Omgaan met stress, geweldloze communicatie, presenteren, compassie, wandelcoaching, teamcoaching, loopbaancoaching

Marieke neemt zowel online coaching als face to face en wandelcoaching aan. Ook een mix van vormen is mogelijk.

Coach, Partner

Christel

Als coach ben ik bedachtzaam, doortastend en creatief. Ik sta verder optimistisch in het leven en ik kan anderen motiveren en enthousiasmeren om stappen te zetten buiten de comfortzone.

Christel gelooft in het belang van het zetten van nieuwe stappen. Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen binnen verschillende trajecten waarin acceptatie, het ontwikkelen van bereidheid en het in gang zetten van veranderingen op de voorgrond staat. Christel heeft mensen uit verschillende werkvelden en in verschillende levensfases begeleid in het zetten van stappen en het nemen van nieuwe paden. Tijdens de verschillende gesprekken heeft Christel ervaren dat mensen pas weer vrij kunnen bewegen als ze loskomen van terugkerende sturende gedachten.

Als mens en coach gelooft Christel erin dat het voor ieder mens goed is om zelf de eigen richting te bepalen in het leven. Hiervoor is het nodig om keuzes te maken en in beweging te komen. Christel helpt je om vanuit een rustpunt weloverwogen beslissingen te nemen zodat je eigen doelen kan bereiken. Ze helpt je hierbij door aandacht te luisteren, inzicht gevende oefeningen aan te bieden en door te vragen als dit nodig.

Coach, Partner

Floor

Als coach ben ik nieuwschierig, open en doortastend. Ik ben een energiek, warm persoon die mensen graag aan het lachen maakt.
Specialisaties:
Life coaching, stress en burn out coaching, managmentcoaching.
Dit is Floor
Van oorsprong ben ik coach en adviseur gezondheid. Ik heb diverse doelgroepen gecoacht en getraind met uiteenlopende levensvraagstukken, maar ook organisaties ondersteund bij intern gezondheidsbeleid.
Uit eigen ervaring heb ik geleerd hoe belangrijk veerkracht is. Dat ik zelf regie kan nemen over mijn eigen leven om iets te veranderen. Hoe blijf je goed voor jezelf zorgen met de uitdagingen die op je pad komen en blijf je in balans? Mag je hierbij luisteren naar je lichaam en vertrouwen op je gevoel.
Als coach help ik mensen in hun ontwikkelproces en geef ik hen concrete inzichten en handvatten mee